
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΛΑ
Τυρί που παράγεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα δικής μας παραγωγής. Το ποσοστό του κατσικίσιου γάλακτος δεν ξεπερνά το 30%. Η διαφορά σ' αυτό το είδος τυριού είναι η διαδικασία παραγωγής του. Παρασκευάζεται παραδοσιακά με τη μέθοδο της τσαντίλας, όπως γινόταν παλιά και παραμένει στη σαλαμούρα για 12 ώρες. Η τσαντίλα είναι ένα είδος υφάσματος, το οποίο επιτρέπει στο τυρί να στραγγίζει με παραδοσιακό τρόπο δίνοντας του έτσι πιο χαρακτηριστική γεύση.
Διατίθεται σε συσκευασίες:
Διατίθεται σε συσκευασίες:
- Πλαστικό τάπερ 2kg και 4kg
- Μεταλλικό δοχείο 8kg και 15kg
